Skip to content
vacature tandarts

Navigeer direct

Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op onderstaand telefoonnummer of stuur een e-mail naar info@mondzorgpraktijkdepeel.nl

Tel: 0495 626 126

Benieuwd naar onze praktijk?

Over ons

Tandarts Vera van Cruchten heeft per 1 januari 2023 de praktijk van Cees Jansen overgenomen. De naam van de praktijk is veranderd in Mondzorgpraktijk De Peel. Het gehele team zal zich blijven inzetten voor een goede kwaliteit van de algemene tandheelkunde. Het karakter van een gemoedelijke dorpspraktijk blijft gewaarborgd.

Vera van Cruchten – Evers
Tandarts

Vera heeft de opleiding tandheelkunde aan de Rijks Universiteit van Groningen gevolgd en is sinds 2014 werkzaam als tandarts. Ze is aangesloten bij het kwaliteitsregister tandartsen, het KRT. Daarnaast is ze aangesloten bij de klachtenregeling van het KNMT. Met haar rustige houding stelt ze elke patient op zijn/haar gemak. Haar affiniteit ligt bij de complexe wortelkanaalbehandelingen.

Cees Jansen | BIG: 49021789302
Tandarts

Tandarts Cees Jansen heeft de tandheelkundige opleiding gevolgd in Amsterdam en is sinds 1982 werkzaam als tandarts. Hij is aangesloten bij de klachtenregeling van het KNMT. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij veel kennis en kunde vergaard.

Inger
Tandartsassistente

Sinds 1995 is Inger werkzaam als tandartsassistente in Ospel. Een bekend en een vertrouwd gezicht voor onze patienten.

Chantal
Tandartsassistente

Chantal is sinds 2017 werkzaam in de praktijk. Met haar goede humeur maakt ze van elke dag een feest.

May
Mondhygiëniste

May is in 2023 het team komen versterken. May heeft in verschillende praktijken gewerkt en ervaring opgedaan. Ze is ontzettend gemotiveerd om u te helpen een gezonde mond te krijgen en te behouden.

Wanneer u verwezen wordt naar May dan verloopt deze afspraak meestal volgens een vaste methode. Meer informatie vindt u hier.

Leonie
Preventieassistente

Deze duizendpoot is in september 2023 bij het team gekomen. Hier zijn we ontzettend blij mee!  U kunt Leonie vinden aan de stoel, achter de balie en als behandelaar. Ze weet precies hoe ze u het beste kan helpen uw gebit schoon te houden. Vragen? Stel ze gerust!

veravc

Vera

Tandarts
Ceesj

Cees

Tandarts
may2

May

Mondhygiëniste
Inger

Inger

Tandartsassistente
Chantal

Chantal

Tandartsassistente
leonie

Leonie

Preventieassistente

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact met ons op

Recente berichten

Kom jij ons team als tandarts versterken? Bekijk de vacature!

Kom jij ons team als tandarts versterken? Bekijk de vacature!

Startdatum: In overleg Wij zijn op zoek naar jou! Omdat tandarts Jansen vanaf 01-2024 zijn werkzaamheden als tandarts neer gaat…