Skip to content
vacature tandarts

Navigeer direct

Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op onderstaand telefoonnummer of stuur een e-mail naar info@mondzorgpraktijkdepeel.nl

Tel: 0495 626 126

We stellen ons graag aan u voor

De Praktijk

Een goede mondgezondheid is “een kwestie van kiezen.” We zijn een laagdrempelige familiepraktijk met een persoonlijk aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit.

Visie

We zijn een gemoedelijke (gezins)praktijk waar patienten zich op hun gemak voelen en merken dat zij centraal staan. De focus zorg ligt op preventie. Wij horen regelmatig dat mensen tegen het bezoek bij de tandarts op zien. Wij streven ernaar om het team gelijk te houden zodat u niet steeds een andere behandelaar ziet.

Onze laagdrempelige familiepraktijk staat voor u klaar! Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit in een veilige en hygienische omgeving.

Missie

We willen mensen bewust laten worden van de eigen invloed op de mondgezondheid en ze hierin begeleiden. Hoe krijg ik een gezonde mond? Hoe behoud ik een gezonde mond? Een goede mondgezondheid is “een kwestie van kiezen.

We hechten veel waarde aan een goede mondgezondheid en zijn er van overtuigd dat dit een leven lang mogelijk is. Hierbij proberen we u zo goed mogelijk te begeleiden. Onze tandartsen zijn BIG-geregistreerd en houden hun kennis en kunde op peil door regelmatig aan nascholing te doen. Alle disciplines binnen de tandheelkundige zorg zijn bij ons mogelijk.

Huisregels

We heten u van harte welkom bij Mondzorgpraktijk De Peel. Om ervoor te zorgen dat u de beste kwaliteit van zorg krijgt, hanteren we een aantal huisregels. Op deze manier proberen we uw bezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Afspraak

 • Het wordt op prijs gesteld wanneer u op de tijd van de geplande afspraak aanwezig bent. Op deze manier proberen we iedereen op de afgesproken tijd te helpen.
 • Mocht uw afspraak onverhoopt geen doorgang kunnen vinden dan willen we u vragen om dit telefonisch aan ons door te geven. Indien u de afspraak meer dan 24 uur van te voren afzegt/wijzigt, is dit kosteloos. Indien u te laat afzegt of niet verschijnt op de afspraak kunnen hier kosten voor in rekening worden gebracht. De kosten bedragen 7,50 per 5 minuten. Uw zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.
 • Bij spoedgevallen en pijnklachten kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Buiten de openingstijden kunt u bellen naar de Tandartsenpost Eindhoven. Bel, indien mogelijk, zo vroeg mogelijk. Wij streven er naar u dan dezelfde dag te helpen.
 • Dieren, met uitzondering van hulphonden, zijn niet toegestaan in de praktijk. 

Privacy

 • Indien u een foto,- film,- of geluidsopname wilt maken, vraag dan vooraf toestemming aan diegene die in beeld komen.

Veiligheid

 • Binnen onze praktijk wordt respectvol met elkaar omgegaan. Fysiek en/of verbaal geweld, discriminatie, (seksuele) intimidatie of ander ongewenst gedrag worden daarom niet getolereerd. Bij diefstal, vernieling en agressie doen wij aangifte bij de politie.
 • Meldt het bij de balie indien u een onveilige situatie signaleert.

Consumptie en afval

 • Roken, het gebruik van alcohol en/of drugs in de praktijk is niet toegestaan.
 • Een schone praktijk draagt bij aan goede kwaliteit van zorg. Heeft u afval? Gooi het dan in de afvalbak.

Eigendommen

 • Mondzorgpraktijk De Peel is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van uw eigendommen.
 • Wij stellen het op prijs wanneer u gevonden voorwerpen afgeeft bij de balie.
 • Indien u vermoedt in onze praktijk een voorwerp kwijt te zijn geraakt, kunt u ook terecht bij de balie.
 • Wapens zijn niet toegestaan in de praktijk.
veravc

Vera

Tandarts
Ceesj

Cees

Tandarts
may2

May

Mondhygiëniste
Inger

Inger

Tandartsassistente
Chantal

Chantal

Tandartsassistente
leonie

Leonie

Preventieassistente

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of meer informatie?

Neem dan contact met ons op

Recente berichten

Kom jij ons team als tandarts versterken? Bekijk de vacature!

Kom jij ons team als tandarts versterken? Bekijk de vacature!

Startdatum: In overleg Wij zijn op zoek naar jou! Omdat tandarts Jansen vanaf 01-2024 zijn werkzaamheden als tandarts neer gaat…