Skip to content
vacature tandarts

Navigeer direct

Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op onderstaand telefoonnummer of stuur een e-mail naar info@mondzorgpraktijkdepeel.nl

Tel: 0495 626 126

Contact

Heeft u een vraag? Dan kunt u onderstaand contactformulier gebruiken. Wij streven er naar om u zo snel mogelijk reactie te geven. Heeft u een klacht of opmerking? Maak dan gebruik van het klachtenformulier. Verstuur geen gevoelige, persoonlijke gegevens via het formulier.

Openingstijden

Op maandag tot en met donderdag is onze praktijk geopend van 08:00 uur tot 17:00 uur. Op dinsdagavonden zijn wij geopend tot 21.00 uur. Op vrijdagen zijn wij geopend tussen 08.00 uur en 12.00 uur. 

Telefonisch zijn we bereikbaar voor het maken en wijzigen van afspraken en het stellen van vragen. Dit kan op maandag tot en met donderdag tussen 08:30 – 11:30 uur en 13:30 – 16:30 uur. Op vrijdag kan dit tussen 08.30 uur en 11.30 uur.

Afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 0495 626 126 of stuur een e-mail naar info@mondzorgpraktijkdepeel.nl. Het is ook mogelijk om online een afspraak in te plannen voor een periodieke controle. Indien u patiënt bij ons bent ontvangt u een link per e-mail. We hebben beperkte mogelijkheden om online een afspraak in te plannen. Indien u online niet op korte termijn terecht kunt, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak.

Mocht een afspraak onverhoopt geen doorgang kunnen vinden nemen wij altijd contact met u op.  

veravc

Vera

Tandarts
Ceesj

Cees

Tandarts
may2

May

Mondhygiëniste
Inger

Inger

Tandartsassistente
Chantal

Chantal

Tandartsassistente
leonie

Leonie

Preventieassistente

Recente berichten

Kom jij ons team als tandarts versterken? Bekijk de vacature!

Kom jij ons team als tandarts versterken? Bekijk de vacature!

Startdatum: In overleg Wij zijn op zoek naar jou! Omdat tandarts Jansen vanaf 01-2024 zijn werkzaamheden als tandarts neer gaat…